Cocktail klänningar - hur att köpa rätt för tillfällena

Veröffentlicht auf von paulina

De främsta fördelarna med cocktail klänningar är olika stilar och trevlig kombination av stil och unika. Cocktail klänning är perfekt för temafester, resor till operan och baletten, ett bröllop och även en officiell lunch eller middag part.


Denna klänning är sofistikerad och graciösa i stil med den klassiska glamour eller montering och fet måste i huvudsak i garderoben av någon tjej. Korrekt matchade till fallet och räkna cocktail klänning ser särskilt inspirerande och beundra andra.


Idag kan du hitta cocktail klänningar mycket varierande stil, vackra tyger, den mest populära som under de senaste årtiondena är chiffong, satin och silke. I varje säsong cocktail klänning inconspicuously ändras eller bevuxen med nya detaljer. De mest allmänna längden förändras som stiger nästan till höfterna, att falla ner till anklarna. Den klassiska "lilla svarta" och tidens gång har inte förlorat den ljusstyrka och skönhet. Och i XXI-talet, återstår det en flexibel klänning för cocktailpartyn på olika nivåer. Ljusa cocktail klänningar av sammet, crepe, brokad, stretch satin, siden, eller ens de rika dekorativa tygerna är perfekt för både formella och informella aktiviteter. Så är valet av längd, stil, färg och tyg cocktail klänningar ditt.


Välja att betala med tillbehör är inte mindre viktigt än att bestämma mycket kläder. Om klänningen är kort, bör med särskild omsorg välja skor som öppna vackra benen alltid väcka uppmärksamhet. Pärlstav liten påse med siden, satin eller brokad perfekt med tillbehör av pärlor, diamanter (eller kristaller), mode smycken gjorda av guld och silver, som sparkling vintage brosch, och strumpbyxor och strumpor i ett finmaskigt.


Det finns inget komplicerat för att se chic och elegant. Följ bara de grundläggande principerna för val av klänning. Korrekt klä valda lämpligt att omständigheterna och din personliga stil, självförtroende i dem och i sin egen irresistibility. Oroa dig inte; denna känsla måste överföras till andra. Och, naturligtvis, bestämma en klänning för figur, inte mode.


* Aldrig försöka få in i klänningen du lite eller en klänning med alltför djup urringning även om du lyckas, och du kommer säkert ångra det på en fest.
* Innan du väljer en klänning, en realistisk bedömning av sina egna former och köpa en klänning för figur, är du vad du känner dig glad, inte vad är vänner och främja modetidningar.
* Gör inte blint följa fashion - lita på din egen smak och intuition.
* Ironiskt, universal, svart är ofta inte lämpar sig för en sådan klänning. Välj en klänning i färger som passar dig.
* Det spelar ingen roll om du fuskat natur feminina former. För att lösa problemet hjälper ljusa färger och djärva utskrifter de är visuellt hela och bifoga en feminin figur-perfektion.
* Damer med enastående byst är värt att uppmärksamma sin klänning med djup urringning, exempelvis v-ringad.
* Kom ihåg att mörka färger bantning.
* Experimentera med olika kombinationer av attires och tillbehör. Odla din egen unika stil. Sträva efter att se till att ditt utseende var en reflektion av inre skönhet.

Relaterade Taggar: cocktailklänningar | aftonklänningar online

Um über die neuesten Artikel informiert zu werden, abonnieren:
Kommentiere diesen Post