Högsta fantastiska Flora domstolen bröllopsklänningar

Veröffentlicht auf

Palace stil bröllopsklänning vara alltid en viktig del av mainstream bröllop klänningar mode, egentligen är det ursprungliga starten av brudklänning, numera stilar och trender har varit utvecklats för grenar, brud som gillar royal och lyxiga vintage stil inte måste missa domstolen bröllop klänningar, olika blommor omger klänning, och flora element används perfekt i dessa haute couture klänningar, låt oss tillsammans för att uppskatta den underbara couture showen.


Ren vit Axelbandslös flora bröllopsklänning


Enkel och tuff hår upp stil med en stor fina handgjorda vit blomma redskap upp på vänster sida, färsk och ren, hals match ett pärlhalsband folie hennes vit vacker hud, Axelbandslös axel med älskling BH topp, spets trimmas på BH, topp västen är skulpterad med ombonad sömmen passar kroppsformen, gör din kropp nära insvept i, expansion kjolen är helt gjord i chiffong med överdriva enorm paraply form, kjolen är utformad för en stor blomma, den lager chiffon är handgjorda för utsökta volanger att bilda kronblads form, på avstånd se kjolen är som omfattar så många blommor på den, fantastisk design, när modellen bär den sitter på rummet som omger så många lila eller rosa blommor, retro och ädla temperament bara hoppar från ut.


Naken chiffong volanger flora bröllopsklänning


Denna brudklänning är så många detaljer att prata om det, den komplicera hantverken visar konstnärens begåvade gåva. Frisyr är mer komplicerat än förra, även det gör håret också, men bara från disposition kan vi känna hur mycket tid det tar, headgears också anta blomma element, som naken färg band blomma sydde några lila blommor. Toppen är täckt av en chiffong halsduk, hals matchen ett gyllene smycke med lila juveler, toppen är Axelbandslös flora korsett, framsidan av bröstkorgen sydde en naken band rosett, expansion kjolen är gjord av chiffong, planat bundna volanger bestående av magi och drömlika stor blomma, hela utseende så deluxe och fantastiska, och modellen är i ett rum som hänge i lila blommor, och många spridda kronblad på kjolen, som en blomsterälva.


Svart, vit, rosa flora chiffong bröllopsklänning


Kan du bild bröllop klänning också kan använda svart element? Och hur designer perfekt sätta tre färger, vit, svart och rosa i en rättsakt? Och de är så match tillsammans. Jämför första bröllopsklänning, vit blomma huvudbonader är mer större, också hår upp stil. Exotiska mode jewel halsband dekorerar klänning axelbandslös med söt hjärta topp, BH toppen är broderad med broderier, mitten av fronten är sydd med en rad av pärlor, i varje sida av revben svarten volanger folien toppen och med en fast spets blomma i mitten, svart siden armbåge längd bröllop handskarna uppvisar övre strukturen på hela stilen. Kjolen är utformad för en enorm paraply form, och den består av så många vitt och rosa chiffon blommor, mycket känslig och begåvad hantverk, jag bara inte kan flytta min ögon ur dem, elegant färg med utsökt hantverk, bara en sekund, du kommer att bli förtrollad av dess skönhet. Samtidigt dess lyx och mode glamour med Mid-age palace ädla temperament, många passar!

Relaterade Taggar: festklänningar online | bröllopsklänningar

Um über die neuesten Artikel informiert zu werden, abonnieren:
Kommentiere diesen Post